Milkshake με espresso, παγωτό φυστίκι & μπισκότο
Το απόλυτο καλοκαιρινό ρόφημα καφέ από τα μαγικά χέρια του Barista Γιάννη Κωνσταντινιδη
Ο Barista των Artina Bakery Γιάννης Κωνσταντινίδης παρουσιάζει μια άκρως καλοκαιρινή συνταγή – ύμνο στο φυστίκι που γίνετε εύκολα, γρήγορα και είναι κάτι παραπάνω από απολαυστική…!!!
Υλικά (για 1 μερίδα):
- 1 μπισκότο Oreo
- 200 γρ παγωτό φυστίκι
- 60 ml φρέσκο γάλα
- 1 δόση espresso Arabica (περίπου 30 ml)
- Θρυμματισμένο μπισκότο για γαρνίρισμα
Φυτική κρέμα για γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
- Βάζουμε το espresso στο μπλέντερ.
- Προσθέτουμε το γάλα.
- Ρίχνουμε το παγωτό φυστίκι.
- Σπάμε το μπισκότο Oreo σε μικρά κομμάτια και το προσθέτουμε στο μπλέντερ.
- Χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να αποκτήσει βελούδινη, κρεμώδη υφή.
- Σερβίρουμε σε ποτήρι.
- Γαρνίρουμε με φυτική κρέμα και θρυμματισμένο μπισκότο και σερβίρουμε!

Artina Bakery
Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου 70, Αγ. Δημήτριος Αττικής 173 43
Ηλιουπόλεως 184, Αθήνα 172 36
Ελ. Βενιζέλου 3, Αθήνα 17342